Winkelwagen

Nieuws
Menu:                
                       
* Nieuwe TravelComfort voor de Yamaha FJR 1300 voor modellen van 2006 en later. Deze stuurverhoger heeft in 2010 een update gehad om een optimale pasvorm en kleurgelijkenis te krijgen.

* TravelRoad heeft met ingang van alle modellen TravelLock welke in 2009 uitgeleverd of gemodificeerd gaan worden 2 modificaties toegepast:
       1. om de messing drukbus is een rubberen wrijvingsring aangebracht. Deze heeft het voordeel dat de TravelLock met een beetje wrijving verstelbaar is. Dit voorkomt verlopen door motortrillingen wanneer de TravelLock niet in gebruik is.
       2. achter de messing drukbus is een rubberen drukring aangebracht die 'kleven' en vastzitten van de TravelLock voorkomt. Vooral wanneer de TravelLock voor langere tijd niet wordt gebruikt en geheel teruggedraait is tegen de aanslag.
       Beide modificaties hebben voorts de dubbelfunctie om het vet binnen te houden en het vuil en vocht buiten.

* Hoge gripringen nu verkrijgbaar.
Voor modellen met handkappen waarbij de grip is speciaal een hoge gripring ontwikkeld voor optimaal gebruikersgemak. De ring is uitermate geschikt voor modellen als de BMW R1200GS met handkappen en kan afzonderlijk als accessoire of met een geringe meerprijs bij bestelling van een set TravelLock besteld worden.

* Nieuwe website van TravelRoad. (2011)

TravelRoad werkt er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Daarom krijgt de website van TravelRoad regelmatig een update. Nieuwe producten en/of modellen worden dan toegevoegd.

De site is overzichtelijk en alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en snel toegankelijk. Waar mogelijk zijn foto's toegevoegd om een indruk te geven van het artikel.
Bovendien is per product snel informatie te verkrijgen om u vooraf goed te kunnen oriënteren en kan deze op eenvoudige wijze in de bestellijst geplaatst worden.
Deze bestellijst is ten alle tijde in beeld zodat u een goed overzicht heeft.
De prijzen zijn dan tevens bij elkaar opgeteld, zodat u in een oogopslag kunt zien wat het totaalplaatje aan kosten zal zijn en wat aan u geleverd gaat worden, voordat u op de knop bestelling verzenden drukt.

Bent u ingelogd als dealer/verdeler dan ziet u de prijzen met de aftrek van uw marges. U kunt veel bestelde artikelen in een voorkeurslijst plaatsen en u heeft de mogelijkheid uw bestelhistorie in te zien.

Bijzonder handig is de verbeterde zoekfunctie. U typt bijv. in het zoekvak honda en klikt vervolgens op het vergrootglas of geeft een Enter. Vervolgens ziet u alle artikelen en elementen waarin het woord HONDA in voorkomt.
Dat kunnen artikelen, beschrijvingen, foto's, adressen e.t.c. zijn.

Linksboven in beeld de bestellijst met het totaal overzicht aan eventuele bestellingen.

Zoals u ziet zijn links de artikelgroepen in een menu onder de kop "Producten" ondergebracht.
De afzonderlijke artikelen worden in het middenscherm geprojecteerd en hier kunt u tevens alle informatie over de afzonderlijke artikelen vinden en eventueel artikelen aan de bestellijst toevoegen.
Waar mogelijk zijn de producten verduidelijkt met foto's.

Onder het menu Producten is een afzonderlijk menu "Speciaal" samengevat. Deze bevat alle groepen zoals nieuws, dealers, vraag en antwoord e.t.c.

TravelRoad hoopt met deze site opzet u nog meer van dienst te kunnen zijn.
Heeft u nog suggesties waarop het toch nog beter kan?
Stuur dan even een mailtje.

TravelRoad