Winkelwagen

Is TravelLock geschikt voor mijn motor?


Is TravelLock geschikt voor mijn motor?

TravelRoad beschikt inmiddels over een uitgebreide database met de meest voorkomende motoren welke voorzien kunnen worden met TravelLock.
TravelRoad gaat van een basisprincipe uit en maakt deze TravelLocks geschikt voor de meest uiteenlopende typen motorfietsen.
Mocht uw type niet in de lijst staan, neem dan contact op met TravelRoad.
TravelRoad maakt dan een set pas voor uw motorfiets en voegt vervolgens het model toe aan de database.
U kunt dan korting bedingen voor de eigen werkzaamhedem die u heeft verricht voor het meten en doorgeven van de maten.
We zijn nog geen model tegengekomen waarbij TravelLock niet toegepast kon worden.

Om te bepalen of TravelRoad voor uw motor geschikt kan zijn en of eventueel een ander model past zijn de volgende gegevens van belang.
* Is de buitendiameter van de stuurbuis circa 22,2 mm?
* Is de binnendiameter van de stuurbuis minimaal 18,0 mm en hol?
* Ligt het handvat buiten het stuur of ligt de nylon binnenbus van het gashandvat maximaal 4 mm binnen het uiteinde van het stalen stuur?
Als uw stuur aan deze 3 voorwaarden voldoet dan kunt u hoogstwaarschijnlijk het model van Honda >1995 monteren. (Bijv. ST1300)

Is de binnendiameter van de stuurbuis gelegen tussen 15,5 en 18 mm, dan kunt u eveneens het Honda model gebruiken. In dit geval moet u even opgeven wat de binnendiameter is. TravelRoad monteert dan een passende rubberen expansieadapter.

Is de binnendiameter nog kleiner? TravelRoad vervaardigd dan een speciale adapter die op die diameter afgestemd is. Het absolute minimum is 10 mm. Deze modellen stuur komen soms voor bij Suzuki en Ducati.
Is de buitendiameter van het stuur ca 25 mm dan heeft u een 1 Inch stuur. Zie dan vraag en antwoord over de Inch sturen...